Minőségpolitika

A Sorghum Cukoripari Zrt. a SORGOVIT brand tulajdonosa, a SORGOVIT cukorcirok termékek leendő gyártója és forgalmazója. A vállalat teljes tevékenysége során alapvető üzleti stratégiának tekinti a minőséget. Termékeink és projektünk által fenntartható környezetet, termelést és fogyasztást kívánunk előmozdítani. Társaságunk valamennyi munkavállalója a minőség, a szakmai felelősségvállalás, a folyamatos fejlődés és az etikus munkavégzés jegyében végzi feladatait.

Állandó, termékminőséget, ellenőrzött gyártási körülményeket és higiéniát, valamint korrekt kommunikációt és fogyasztóbarát magatartást képviselünk. Termékpalettánkat és szolgáltatásaink körét folyamatosan bővíteni kívánjuk azzal a céllal, hogy megfeleljünk a változó piaci elvárásoknak és maximálisan kielégítsük a fogyasztói igényeket.

Marketingkommunikációnkban kizárólag megbízható, korrekt, szakmailag megalapozott információkat teszünk közzé.

Fontosnak tartjuk a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítását beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal, viszonteladóinkkal, és törekszünk a hosszú távú, gyümölcsöző együttműködés megvalósítására. Ennek érdekében rendszeresen mérni kívánjuk partnereink és a fogyasztók elégedettségét. A kapott visszajelzések alapján folyamatos fejlesztéseket fogunk végrehajtani.

Cégcsoportunknál támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres képzéssel és tájékoztatással biztosítjuk munkatársaink naprakészségét, szakmai felkészültségét.
Kiemelten kezeljük a környezet megóvását csakúgy, mint munkavállalóink munka- és egészségvédelmét.

Törekszünk a szervezeti kiválóság megvalósítására. Ennek érdekében korszerű minőségirányítási eszközöket tervezünk alkalmazni és fejlesztjük a személyi, tárgyi és kommunikációs feltételeket. A maximális termékbiztonság érdekében HACCP rendszert fogunk működtetni. Gyártástechnológiánk, szaktudásunk és termékeink által megbízható brand-et kívánunk építeni, és a fogyasztók megbecsülését szeretnénk kivívni.